Stavsjö Trafikplats 2, 61895 Stavsjö
011-39 30 44

Om oss

En mamma, en pappa, en bror och en syster

Kan det vara så att man köper en restaurang för det soliga lägets skull? Eller hade mamma Lolo bara en riktigt bra intuition. Hon gick i alla fall hem till pappa Björn efter en promenad och tyckte att vi skulle köpa huset mycket på grund av att att solen sken så vackert där uppe på berget. Ja och så var den tidigare Clock restaurangen till salu just då. Året var 1999!

Utan direkt erfarenhet av att driva restaurang började vi där och då tillsammans den utveckling som aldrig har stannat av. Det som driver oss är glädjen att få ta emot våra gäster och erbjuda ett trevligt stopp på resan och vara ett utflyktsmål för de som bor i närheten. Fokus har alltid varit en hemtrevlig miljö, vällagad mat och ett personligt bemötande.

Vi har under åren förbättrat oss, byggt ut, anställt fler och fler härliga medarbetare och haft glädjen att få många stamgäster som vi har följt genom åren när de passerar till sommarhus, barn och barnbarn, jobbresor, semestrar och annat.

Välkommen att stanna till hos oss och följa oss på vår resa!

/ Catrin, Jonas, Lolo & Björn och medarbetare

Medarbetare

Det många förvånas över är att vi är så många som jobbar här på Stavsjö Krog & Kafé. Under lågsäsong ca 30 personer och under högsäsong ca 45 personer. Det är en bra mix av åldrar, etnicitet och olika erfarenheter. Alla har sina specifika arbetsområden och tillsammans utgör vi ett bra ett team. Hos oss är det viktigt med en proffsig arbetsgrupp, god stämning och att vi har roligt tillsammans.

Jobba i natursköna Stavsjö i Kolmården

Vi är ett familjeägt företag med flera anställda som har jobbat länge hos oss. Vi sätter kunden / gästen främst och söker dig som ser det som en självklarhet. Det går inga bussar som passar arbetstiderna så du behöver ha bil, körkort alternativt bo tillgängligt.

Tjänster hos oss

A la carte (75-90%)

Du tillagar och steker mat på beställning från vår a la carte- meny. Arbetet innebär mycket förberedelser, tillagning av viss mat samt städning av kök. Du jobbar 8-10 timmar per dag och varannan helg. 

Kallskänk (75-90%)

Du gör smörgåsar, sallader, lägger upp mat, står i kassan mm
Tempot är högt så erfarenhet av liknande arbeta är ett krav. 

Helgjobb/Feriejobb

A la carte ( från 18 år)

Du tillagar och steker mat på beställning från vår a la carte- meny. Arbetet innebär mycket förberedelser, tillagning av viss mat samt städning av kök. Vi behöver dig som vill jobba helger och lov. Kanske går du kockskola?

Kassa / matupplägg/ kafé ( 18år)

Du står endast i kassan samt lägger upp mat och gör det uppgifter som förekommer i anslutning till den stationen.

Matsalsvärd ( från 16 år)

Detta är ett perfekt första jobb då du tar hand om bord, salladsbuffé, fyller på porslin, brygger kaffe mm

Köksnisse ( från 16 år)

Du hjälper till i köket ( främst på a la carte) samt går ut med mat. Perfekt förstajobb för dig som är intresserad av kök och matlagning.

Kallskänk (18 år)

Du går kanske på restaurangskola och är en fena på att göra smörgåsar och sallader mm. Vi behöver dig på helger samt lov och sommar.

 

Vänligen maila din ansökan till ansokan@stavsjokrog.se