Stavsjö Trafikplats 2, 61895 Stavsjö
011-39 30 44

Ditt besök

Bra att veta

Hjärtstartare

Vi har har en hjärtstartare i lokalen och flera av oss (inkl några på Circle K) har gått kursen.

Parkering

De parkeringar som finns på plan är avsedda för restaurangens gäster. Vi har en stor parkering med särskilda platser för buss och lastbilar. På området finns sex bussparkeringar och tre lastbilsparkeringar. Bussparkeringen hittar du direkt till höger när du kör upp för backen. Du hittar även två handikapplatser på vänster kortsida och en handikappanpassad ingång. Om du av någon anledning behöver parkera längre så måste du be om ett parkeringstillstånd. Vi håller bommarna stängda 8.00-20.00.

Husdjur

Vi vill inte att ni tar med er djur in i restaurangen. Sommartid är ni välkomna att ha med till exempel er hund på den yttre uteplatsen. Vattenskålar finns att låna, säg till i kassan.

Handikapp

Vi har en handikappanpassad ingång på vänster kortsida. Vi har även en handikappanpassad toalett.

Medhavd mat
Medhavd mat ej tillåten inne hos oss eller på vår uteservering. Sommartid hänvisar vi till picknickborden vid lekplatsen.

Lekplats i Stavsjö

För barn som vill leka av sig finns lekplats ute med närhet till skog som kan locka till lek.

Det finns också flera skolbänkar med kritor och papper.

För dig som vill ha barnkalas ute är detta en plats du gärna får vara på om du beställer mat hos oss. Vi har ett stort utbud av barnportioner.

Toaletter

Toaletterna är många och vi har flera skötbord. På handikappstoaletten har vi satt in en barnstol och en babysitter så att du kan gå på toaletten på ett smidigt sätt om du reser själv med barn.

Besök gärna vår presentbutik där vi har en härlig avdelning med barnartiklar, leksaker och resepyssel!

I närheten

Vi på Stavsjö Krog & Kafé är den del av den vackra Kiladalen som sträcker sig längs gamla E4:an mellan Stavsjö och Nyköping. Vi är en del av en levande landsbygd.