Ditt besök

Ditt besök – bra att veta

Se fler länkar till vänster med bra information inför ditt besök besök hos oss.

Hjärtstartare
Vi har har en hjärtstartare i lokalen och flera av oss (inkl några på Circle K) har gått kursen.

Toaletter
Toaletterna är många och det finns skötbord på dam, herr och handikapp. På handikappstoaletten har vi satt in en barnstol och en babysitter så att du kan gå på toaletten på ett smidigt sätt om du reser själv med barn. Vi jobbar hela tiden på att hålla våra toaletter rena fräscha och får ofta beröm av våra gäster vilket gör oss extra stolta.

Husdjur
Vi vill inte att ni tar med er djur in i restaurangen. Sommartid är ni välkomna  att ha med till exempel er hund på den yttre uteplatsen. Vattenskålar finns att låna, säg till i kassan.

Parkering
De parkeringar som finns på plan är avsedda för restaurangens gäster. Vi har en stor parkering med särskilda platser för buss och lastbilar. På området finns sex bussparkeringar och tre lastbilsparkeringar. Bussparkeringen hittar du direkt till höger när du kör upp för backen. Du hittar även två handikapplatser på vänster kortsida och en handikappanpassad ingång. Om du av någon anledning behöver parkera längre så måste du be om ett parkeringstillstånd. Vi håller bommarna stängda 8.00-20.00.